ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2020 - 2021

Άλλη μια σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της... Μια χρονιά ιδιαίτερη, ίσως δύσκολη, μια χρονιά που βιώσαμε νέα συναισθήματα, μείναμε περισσότερο μέσα στο σπίτι μας... Μια χρονιά, όμως, που μάθαμε για την αλληλοβοήθεια, την αγάπη, την φροντίδα του διπλανού μας! Υπήρξαν διαστήματα που μείναμε μακριά από τα παιδιά μας και αυτά μακριά από τις δασκάλες και τους φίλους τους. Αλλά η στιγμή που επιστρέφαμε στον παιδικό σταθμό, ήταν μοναδική, γεμάτη χαμόγελα, γέλια, φωνές και μια ευτυχία χαραγμένη στο πρόσωπο και στα μάτια μικρών και μεγάλων!

Αυτή την χαρά και την ευτυχία που βιώσαμε όλοι σαν μια μεγάλη παρέα, σαν μια μεγάλη οικογένεια στην αγκαλιά της Παιδικής Φωλιάς, αυτή την χαρά θέλαμε να βιώσουμε όλη την εβδομάδα με δραστηριότητες για τα παιδιά μας. Μέσα από τις φωτογραφίες θα προσπαθήσουμε να σας περάσουμε αυτή την ευτυχία που νιώθαμε μέχρι τη ψυχή μας την τελευταία εβδομάδα. Δείτε τα πρόσωπά τους... Παρατηρείστε τα χαμόγελά τους που καλύπτουν όλο το πρόσωπο τους... Προσπαθήστε να ακούσετε τα γέλια και τις φωνές τους...

Η εβδομάδα μας ξεκίνησε με μια μεγάλη γιορτή. Όλα τα τμήματα της Παιδικής Φωλιάς παρουσίασαν τη δική τους μουσική παράσταση και μας μετέφεραν τον ενθουσιασμό τους


Έπειτα, ακολούθησαν παιχνίδια δράσης και διασκέδασης στην αγαπημένη μας αυλή!






Η επόμενη μέρα ήταν το πάρτι στις πισίνες! Διασκεδάσαμε με το νερό, κάναμε ηλιοθεραπεία, βγήκαμε φωτογραφίες, χορέψαμε... 

Και στο τέλος;

Φάγαμε, φυσικά, παγωτό! Τι υπέροχη μέρα κι αυτή!












Όμως, η τελευταία μέρα μας ήταν αφιερωμένη στα μεγάλα μας παιδιά... Σε αυτά τα παιδιά που πλέον μεγάλωσαν, που άνοιξαν τα φτερά τους κι έφυγαν από την φωλιά του παιδικού μας... Σε αυτά τα παιδιά που θα ξεκινήσουν ένα νέο κύκλο στην σχολική ζωή που θα ακολουθήσει. 

Αυτή την μέρα, λοιπόν, μας παρουσίασαν τα παιδιά την δική τους μουσική παράσταση, χορέψαμε όλοι μαζί, γευτήκαμε τον γευστικό μπουφέ που ετοίμασαν για τους μικρούς τους φίλους και ολοκληρώσαμε την μέρα μας με την αποφοίτηση των μαθητών μας.







Εμείς περάσαμε υπέροχα τόσο κατά την διάρκεια της σχολικής μας χρονιάς όσο και τις τελευταίες μέρες που γιορτάζαμε, διασκεδάζαμε και απολαμβάναμε χρόνο με τους φίλους μας. Να θυμάστε πως η ζωή μας είναι οι όμορφες στιγμές που μας χαρίζουν γέλιο και χαρά! Και οι όμορφες στιγμές δημιουργούνται μαζί με την καλύτερη παρέα, τους φίλους που έχουμε καθημερινά δίπλα μας!

Διασκεδάστε, ζήστε, νιώστε πολλά συναισθήματα, χαμογελάστε, αγαπήστε όπως κάνουν τα παιδιά! Δείτε τα χαμόγελά τους... Η απόλυτη ευτυχία βρίσκεται εκεί! 

Η ομάδα της Παιδικής Φωλιάς σας εύχεται ένα όμορφο καλοκαίρι!

Σχόλια