ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ

   Κάθε τρίτη Κυριακή του Ιουνίου έχει καθιερωθεί η γιορτή του πατέρα. Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε μια τόσο σημαντική γιορτή!

    Ο πατέρας είναι ένας εξίσου σημαντικός ρόλος και συμβάλλει στη ζωή του παιδιού από την βρεφική ηλικία. Προσφέρει στήριξη, συμμετέχει σε παιχνίδια και ίσως γίνεται λιγάκι πιο θετικός στις πιο τρελές ιδέες των παιδιών! Ο πατέρας, όπως ακριβώς και η μητέρα, αποτελούν τους βασικούς πρωταγωνιστές στη ζωή ενός παιδιού από την μικρή του ηλικία και τον πιο σίγουρο κι έμπιστο συνοδοιπόρο μέχρι και την εφηβεία. Είναι και οι δύο πάντα στο πλάι σου, με γέλια, αγάπη, αισιοδοξία, χαρά και ενίοτε με τσακωμούς και διαφωνίες. 

  Η αγάπη, όμως, είναι ατελείωτη και η ετοιμότητά τους να θυσιαστούν για τα παιδιά τους, αδιαμφισβήτητη. 

  Παρατηρήσαμε μαζί με τα παιδιά εικόνες που δείχνουν τον πατέρα μαζί με τα παιδιά του, περιγράψαμε τις εικόνες και πρόσθεσε ο καθένας το δικό του σχόλιο. Λέγαμε όλοι μαζί για τις δραστηριότητες που κάνουμε με τον μπαμπά μας. Άλλοι παίζουν, άλλοι κάνουν αγκαλιές και φιλιά, άλλοι χορεύουν και τόσες πολλές διαφορετικές δραστηριότητες!

   Στη συνέχεια, δημιουργήσαμε το δικό μας δωράκι, την δική μας κάρτα για να τιμήσουμε με τον δικό μας μοναδικό τρόπο τον μπαμπά μας. Γιατί ένα δώρο φτιαγμένο από μικρά χεράκια με πολλή αγάπη, είναι πάντα το καλύτερο και πολυτιμότερο δώρο στον κόσμο!









Χρόνια Πολλά Μπαμπά!

Σχόλια